Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να πληρώσω για το προϊόν που παρήγγειλα;

Υπάρχει η δυνατότητα απ’ευθείας πληρωμής μέσω πιστωτικής κάρτας, με αντικαταβολή η οποία έχει το επιπλέον κόστος των €2, καθώς και με κάρτα PayPal.

Εάν μετάνιωσα για την παραγγελία μου μπορώ να την ματαιώσω;

Βεβαίως, αρκεί να μην έχει ήδη αποσταλεί το προϊόν. Στην περίπτωση που έχει φύγει από την εταιρεία θα πρέπει να το αποστείλετε πίσω. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εσάς. Εάν το προϊόν ανήκει σε ειδική παραγγελία δεν μπορείτε να το επιστρέψετε καθώς φτιάχτηκε μόνο για σας.

Τι είναι η ειδική παραγγελία;

Ειδική παραγγελία είναι το προϊόν που φτιάχτηκε ειδικά για σας σύμφωνα με την προτίμησής σας.

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Εξαρτάται από τον τόπο διαμονής σας, τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και εάν πρόκειται για ειδική παραγγελία. Ωστόσο ο χρόνος  αναμονής ανέρχεται από 2-10 εργάσιμες μέρες. Εάν κάποιο προϊόν χρειαστεί περισσότερο χρόνο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Από τι υλικά είναι φτιαγμένα τα προϊόντα;

Τα υλικά κατασκευής των προϊόντων αναγράφονται την περιγραφή των προϊόντων. Γενικά χρησιμοποιείται συνθετική κλωστή (για τα πλεκτά) και μεταλλικά στοιχεία (στα σκουλαρίκια και στα βραχιόλια), εκτός εάν αναγράφεται κάτι διαφορετικό.

Τι σημαίνει "μεταλλικά στοιχεία";

Μεταλλικά στοιχεία σημαίνει απλώς μέταλλο. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε μέταλλο, οπότε θέλει προσοχή στην περίπτωση που εμφανίζετε αλλεργίες. Στην περίπτωση αυτήν θα πρέπει να επιλέξετε κάτι που θα αναγράφει στα υλικά κατασκευής ΄ασήμι΄, ΄χρυσός΄, ΄ατσάλι΄.

Τι είναι το ατσάλι; Χαλάει;

Το ατσάλι είναι μέταλλο το οποίο χρησιμοποιείται κατ΄εξοχήν στα ρολόγια χειρός. Είναι αδιάβροχο, δεν φθείρεται και δεν προκαλεί αλλεργίες. Οπότε αποτελεί μια ασφαλή επιλογή.

Ποιο μέγεθος έχουν τα βραχιόλια;

Τα βραχιόλια έχουν αυξομειούμενο κούμπωμα για μεγαλύτερη άνεση. Το μέγεθος αναγράφεται στην περιγραφή των προϊόντων.

Γιατί υπάρχει διαφοροποίηση στο μέγεθος των βραχιολιών;

Γενικά προσπαθούμε να διατηρήσουμε ένα βασικό μέγεθος το οποίο να ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα χέρια, τόσο γυναικεία όσο και ανδρικά. Ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει μια διαφορά στα εκατοστά ένεκα του σχεδίου.

Πώς θα ξέρω εάν το μέγεθος που αναγράφεται μου ταιριάζει;

Μετρήστε τον καρπό σας. Πάρτε μια μεζούρα και τυλίξτε τη γύρω από τον καρπό σας. Γενικά ισχύει ότι 16,5 έως 22 εκατοστά είναι συμβατά για την πλειοψηφία των ανθρώπων.

Εάν δεν μου ταιριάζουν τα εκατοστά τι να κάνω;

Κάντε μια ειδική παραγγελία. Στείλτε μας το μέγεθος του καρπού σας και το σχέδιο που σας ενδιαφέρει και θα το κατασκευάσουμε ειδικά για εσάς. Να θυμάστε όμως ότι η ειδική παραγγελία δεν μπορεί να ματαιωθεί, καθώς το προϊόν κατασκευάζεται ειδικά για εσάς.